צלעות חזיר חמוציות-אננס
צלעות חזיר חמוציות-אננס יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 25.07$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-492 גרם חלבון, 99 גרם שומן ובסך הכל 3221 קלוריות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, צלעות חזיר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. מתכונים דומים: צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש, צלעות חזיר או צלעות חזיר עם רוטב אננס משמש וצלעות חזיר אננס.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בשר חזיר בשמן במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר מגיע ל-160 מעלות. בינתיים, מסננים את האננס, שומרים מיץ ו-3/4 כוס אננס (שמרו את האננס הנותר לשימוש אחר).
בסיר קטן מערבבים סוכר ועמילן תירס. מערבבים בהדרגה מיץ אננס ומיץ שמור. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את החמאה, החמוציות והאננס השמור.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם בחירה מצוינת עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.