צלעות חזיר מזוגגות קוריאניות מתובלות
מתכון צלעות חזיר קוריאני מתובל זיגוג יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בקירוב 1 שעה. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1366 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום אסייתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר מזוגגות מתובל, צלעות חזיר צלויות עם זיגוג תפוזים מתוק ומתובל, ו חזיר ברביקיו קוריאני חריף (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קלייה גדולה להגדיר מעל 2 מבערים, לכסות את הצלעות במים קרים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. להרתיח במשך 5 דקות.
להעביר את הצלעות לצלחת גדולה; להשליך את המים.
להחזיר את המחבת למבערים 2 ולהוסיף את המים.
מוסיפים את הצלעות ואת זנגביל; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר, שום, רוטב סויה, שמן שומשום ופתיתי צ ' ילה. מכסים בנייר כסף ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 7 דקות. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, הפיכת הצלעות כמה פעמים, עד מכרז, על 20 דקות.
מעבירים את הצלעות לתבנית אפייה גדולה, צד בשרי למטה. מרתיחים את הנוזל הקלוי עד מעובה מאוד בטעם, כ -10 דקות. מסננים את הנוזל; אתה צריך בערך 2 כוסות.
בנדיבות מברשת את הצלעות עם נוזל צליה מטגנים 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד מזוגג קל חרוך, על 3 דקות. הפעל את הצד בשרי הצלעות למעלה ולצחצח שוב עם נוזל צליה. לצלות, צחצוח מדי פעם סיבוב המחבת, עד הצלעות מזוגגות, על 4 דקות.
תן לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך בין הצלעות, תל על מגש לשרת.