צלעות חזיר מטוגנות עם כופתאות פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1068 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פפריקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר צלויות פריכות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בתבנית אפייה רדודה 9 על 9 אינץ', מוסיפים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מערבבים היטב. לדלות כל שוק חזיר לתוך הקמח עד מצופה באופן שווה. לנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
שוק חזיר
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
בצלחת תבשיל כבד גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן זרעי הגפן. לצרוב את השוקיים מכל הצדדים עד באופן שווה השחמה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1 קילו שוקי עוף
5
הסר את השוקיים הצרובים למגש.
6
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שום, רוזמרין ותימין לתנור ההולנדי. לבשל ערבוב לעתים קרובות עד ירקות מתרככים, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים את השרי ומאפשרים ליין להצטמצם בחצי. מערבבים במרק העוף ומניות בקר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את השוקיים בחזרה למחבת. מכסים ומכניסים לתנור. Braise עד הבשר הוא מזלג רך ומושך מן העצמות, על 2 עד 2 1/2 שעות. כבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מלאי בשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר את השוקיים מן הסיר ולסדר על מגש רבע גיליון, לכסות עם נייר ולשמור חם בתנור. דלג על כל עודף שומן ומתח נוזלי לתוך קערה גדולה ערבוב, להשליך את מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
שים את הנוזל המתוח בחזרה לתוך סיר צליה ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
לנפות את הקמח, מלח, אבקת שום ופלפל לקערת ערבוב בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
11
שלב את החמאה לתוך קמח עם הידיים שלך עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
12
מוסיפים את העירית ואת המרק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מערבבים היטב עם הידיים כדי ליצור בצק כופתה רך. זרוק את הבצק הכופתה על ידי הכףמלא לתוך הנוזל המתוח עם 1 כוס נוספת של ציר עוף. מבשלים את הכופתאות במשך 8 עד 10 דקות. מסדרים את שוקי החזיר על מגש ומצקת את הרוטב ואת כופתאות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
שוק חזיר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)