צלעות חזיר מטוגנות עם פילאף קינואה ופירות יבשים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, קינואה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר צרובות מחבת עם פירות יבשים, צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת קטנה, לשלב 1/4 כוס של המניה עם שאלוט ושום ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקינואה, גרגרי חיטה, קורנית עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2 כוסות שיני שום
4
הוסף 1 כוס של המניה ולהביא לרתיחה. לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ', לכסות בנייר כסף ואופים במשך כ 15 דקות, או עד קינואה גרגרי חיטה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר את פילאף מהתנור ולשמור מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ומחממים אותם במחבת על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לצלחת.
8
מוסיפים את האגסים המיובשים, משמשים ודובדבנים למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים יבשים
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף את הנמל ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יציאה
10
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מלאי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
11
מוסיפים את צלעות החזיר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש מתונה, הופכים את החזיר כמה פעמים, עד שהוא חם ופשוט מבושל, על 2 דקות.
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.