קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים

צלעות חזיר מטוגנות עם קינואה פילאף ופירות יבשים
צלעות חזיר מטוגנות עם פילאף קינואה ופירות יבשים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, קינואה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האגס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת האגס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות חזיר צרובות מחבת עם פירות יבשים, צלעות חזיר עם מלית פירות יבשים, ו אחד מחבת תפוח צלעות חזיר קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת קטנה, לשלב 1/4 כוס של המניה עם שאלוט ושום ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקינואה, גרגרי חיטה, קורנית עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
הוסף 1 כוס של המניה ולהביא לרתיחה. לגרד את התערובת לתוך צלחת אפייה מרובע 9 אינץ', לכסות בנייר כסף ואופים במשך כ 15 דקות, או עד קינואה גרגרי חיטה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר את פילאף מהתנור ולשמור מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מתבלים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ומחממים אותם במחבת על חום גבוה בינוני, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לצלחת.
8
מוסיפים את האגסים המיובשים, משמשים ודובדבנים למחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים יבשיםאגסים יבשים
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף את הנמל ומבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
10
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של מלאי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
11
מוסיפים את צלעות החזיר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש מתונה, הופכים את החזיר כמה פעמים, עד שהוא חם ופשוט מבושל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
12
לחשוף את pilaf ו fluff אותו עם מזלג; העונה עם מלח ופלפל. תלולית pilaf על צלחות. מניחים את צלעות החזיר על הפילאף, למעלה עם רוטב הפירות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות חזירצלעות חזיר
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.