צלעות חזיר מעושנות
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, מלח שום, טימין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, צלעות חזיר מעושנות לתינוקות, ו צלעות חזיר מעושנות בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 230° ל 121°.
הסר את הצלעות מהמקרר ומתווה אותם בסכין חיתוך חדה ומחודדת.
מערבבים את כל החומרים עבור לשפשף בקערה קטנה להתמזג היטב. מתבלים את הצלעות בכל מקום עם לשפשף.
שמן את הסורג ומניח את הצלעות על זה בצד העצם למטה על חום עקיף. לכסות ולבשל במשך 1 עד 1 1/2 שעות. להסתובב ולבשל במשך 45 דקות יותר, ואז להסתובב ולבשל עוד 45 דקות, או עד למכרז להתפרק.
להגדיל את החום ל 350° ל 400°f. זיגוג הצלעות עם הרוטב לבשל במשך 5 עד 7 דקות, להיזהר לא לשרוף את הצלעות, ואז להפוך זיגוג שוב ומבשלים עוד 5 עד 7 דקות. חזור על 2 או 3 פעמים, אם תרצה.
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח, מכוסה בחופשיות בנייר אלומיניום, במשך 10 עד 15 דקות.
חותכים את הצלעות לחתיכות בודדות ומגישים עם רוטב ברביקיו.
Reprinted with permission from America ' S Best Ribs Recipes by Ardie A. Davis and Chef Paul Kirk, © 2012 Andrews McMeel Publishing