צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 460 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו שאלוט, רובי יין פורט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. נסו צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים, צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים, ו צלעות חזיר עם רוטב דובדבנים ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן הקפיצו שאלוט בשמן עד שהוא רך. מערבבים פנימה את הדובדבנים, היין, החומץ והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הכוסברה, החרדל, המלח והפלפל; משפשפים מעל צלעות. במחבת גדולה מבשלים צלעות בשמן על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 145 על.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.