צלעות חזיר ענקיות בגריל עם רוטב ברביקיו אפרסק מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ענק בגריל עם רוטב ברביקיו אפרסק מתוק. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, עגבניות, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר על האש בגריל אפרסק, צלעות חזיר עם רוטב ברביקיו אפרסק, ו צלעות חזיר עם סוכר חום עם רוטב ברביקיו אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבנות אש רב ברמה בגריל: להשאיר 1/4 של התחתון ללא גחלים, בנק הגחלים ב 3/4 הנותרים של הגריל כך שהם 3 פעמים גבוה על 1 צד כמו בצד השני. כאשר הגחלים מוצתים כל והטמפרטורה ירדה בינוני (להחזיק יד על 5 אינץ ' מעל רשת הגריל, מעל האזור שבו גחלים הם העמוקים ביותר, במשך 4 עד 5 שניות), הגריל מוכן לבשל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
1
מערבבים את החומרים עבור התבלין לשפשף בקערה קטנה ומערבבים היטב. לשפשף את צלעות החזיר בנדיבות על שני הצדדים עם התערובת ולהניח בצד בעת ביצוע הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
לשפשף תיבול יבש
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הפוך את הרוטב: במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את השמן עד חם, אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 11 עד 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיף את האפרסקים, זנגביל, ועגבניות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות במשך 2 דקות. מערבבים בחומץ, מיץ תפוזים, סוכר, allspice, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מופחתת על ידי כ 1/2 ו מעובה מעט, על 20 דקות. לטעום ולהתאים לתיבול, ולאחר מכן להעביר את הרוטב לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה (להיזהר עם נוזלים חמים). שמור 1/4 כוס רוטב לצליחת הצלעות, ואז לשפוך את הרוטב שנותר לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
תיבול
גלידה או קצפת, לא חובה
עגבנייה
אפרסק
חומץ
ג ' ינג ' ר
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
5
שים את הצלעות על הגריל על הגחלים ומבשלים, הופך פעם אחת, עד doneness הרצוי; 8 עד 10 דקות לכל צד עבור בינוני. במהלך 30 השניות האחרונות של בישול בכל צד, לרסס את הצלעות בנדיבות עם הרוטב. בדוק את העדינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מגישים את הצלעות חמות עם רוטב ברביקיו נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
7
הערה של קוק: ספייס לשפשף ורוטב ברביקיו מכיל סוכר, אשר עלול לשרוף בעת בישול על הגריל. אם הצלעות מתחילות לשרוף מבחוץ, להעביר אותם לחלק קריר יותר של הגריל לכסות עם מחבת פאי מתכת או רדיד חד פעמי כדי לסיים את הבישול.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.