קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צלעות טעימות ואו ג'וס

צלעות טעימות ואו ג'וס
צלעות טעימות ואו ג'וס נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 1 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 618 גרם חלבון, 1207 גרם שומן, ובסך הכל 13617 קלוריות. המתכון הזה מכסה 68% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם רוטב יקר עבור יום ולנטין. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם טימין, גרגירי פלפל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 64%. מתכונים דומים: גרנולה טעימה, צלעות משמש טעימות, ו שוקולד אגוז מייפל טעים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חתוך כל חתיכות עבות של שומן צפוף וקשה מהצלי, אך השאר אזורי שומן קטנים יותר במקומם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה מערבבים 2 כוסות בסיס בקר עם שום טחון, ומשפשפים את התערובת בנדיבות על כל הצלי.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
בסיס בקרבסיס בקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מפזרים את הצלי עם 1/2 כוס טימין טרי, 1/2 כוס אורגנו, גרגירי הפלפל השחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
טימין טריטימין טרי
אורגנואורגנו
מלחמלח
4
מניחים לתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
צולים בתנור שחומם מראש עד שהבשר יצר קרום חום ומדחום בשר לקריאה מהירה המוחדר לחלק העבה ביותר של הצלייה מודד 135 מעלות צלזיוס (57 מעלות צלזיוס), למשך בינוני-נדיר, כ -3 שעות. אם אתם מעדיפים את הבשר עשוי היטב, צלו 45 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
מוציאים את הצלי מהתנור, ומניחים לעמוד בזמן שאתם מכינים את הרוטב. טמפרטורת הבשר תעלה כ -10 מעלות נוספות כשהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
יוצקים את המים לסיר, וממיסים 1 כף בסיס בקר במים.
מרכיבים שתצטרך
בסיס בקרבסיס בקר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מערבבים פנימה את היין האדום, ומערבבים פנימה 1 כפית טימין, 1 כפית אורגנו ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
יין אדוםיין אדום
אורגנואורגנו
טימיןטימין
9
מוסיפים לרוטב את נתחי הסלרי, הבצל והגזר. מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב מצטמצם בחצי, 20 עד 30 דקות. מסננים רוטב וזורקים ירקות לפני ההגשה רוטב עם צלי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
רוטברוטב