צלעות עגל בסגנון אומבריה
צלעות עגל בסגנון אומבריה הן איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 59 גרם שומן, ובסך הכל 730 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות צלעות עגל עבות, פלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא מדהים. מתכונים דומים: צלעות עגל בסגנון אומבריה, צלעות עגל מרווה, ו צלעות עגל צרפתיות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים בקערה של מעבד מזון את הבזיליקום, השמן, הנענע, מיורן, החומץ, משחת האנשובי, הרוזמרין, המלח, הפלפל, השום, מיץ הלימון והבצל. מערבבים עד שמנמנים.
תנו לתערובת לעמוד 20 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את הצלעות עם המלח והפלפל. מבשלים עד בינוני נדיר, 10 עד 12 דקות, הופכים את הצלעות באמצע זמן הבישול.
כף את הרוטב על גבי הצלעות והגיש.