קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

צלעות עגל עם פרמזן ופטרוזיליה

צלעות עגל עם פרמזן ופטרוזיליה
צלעות עגל עם פרמזן ופטרוזיליה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. לכי לחנות וקחי פרמזן, מלח כשר, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: עגל פיקטה עם לימון, צלפים ורוטב פטרוזיליה חמאה, צלעות עגל בגריל עם לימון ופטרוזיליה, ו פיקטה עגל.

הוראות

1
התחל על ידי דפיקות את צלעות העגל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
2
מניחים את הצלעות בין שתי חתיכות פלסטיק לעטוף בעדינות להלום מהעצם החוצה עד שהם כל אחד הם אפילו 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
בצלחת רדודה, לשלב את הקמח, מלח, שום מגורען ופלפל. לדלות את צלעות העגל בקמח המנוסה ולנער כדי להסיר עודפי קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
צלעות עגלצלעות עגל
פלפלפלפל
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלחמלח
4
עבודה עם מחבת ברזל יצוק גדול (12 אינץ'), חום 2 כפות של החמאה והשמן על חום בינוני גבוה. מבשלים את צלעות העגל עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
6
להפחית את החום נמוך deglaze המחבת עם היין הלבן. לגרד את כל חתיכות חומות ומבשלים את היין עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
8
מעבירים את התערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיף את צלפים ושום למחבת ו לטגן עד השחמה קלה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צלפיםצלפים
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את הרוטב מופחת בחזרה למחבת ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון ומגע של חומץ יין אדום ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
12
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה ופטרוזיליה. טעם ועונה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
מגישים את הצלעות על צלחת גדולה מעוטרת ברוטב ומעוטרת בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטברוטב