צלעות עוף מייפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגנית? צלעות עוף מייפל יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 1190 קלוריות, 72 גרם חלבון, ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סירופ מייפל, ירכי עוף, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו אדר עוף ' נ ' ריבים, צלעות עוף מייפל, ו המרכיב הסודי (סירופ מייפל): צלעות מייפל בייבי-גב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. מחלקים 1-1 / 2 כוסות מרינדה בין שתי שקיות ניילון גדולות הניתנות לסגירה חוזרת; הוסף ספאריבס ועוף לשקיות נפרדות. אטמו שקיות והפכו למעיל; מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים צלעות ועוף, עם העור כלפי מעלה, בתבניות צלייה רדודות ומשומנות נפרדות.
אופים בחום של 350 שעות 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהם רכים, צולים מדי פעם במרינדה שמורה.