קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צלעות פצצת דובדבן

צלעות פצצת דובדבן
דובדבן פצצה צלעות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 585 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מדיירה, עלה דפנה, צלעות ירך חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זרעי ענבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קינואה שזיפים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו עוף פצצת דובדבן, פצצת הדובדבן של קייוז, ו פצצת דובדבן רוטב חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שקעו צלעות חזיר בסיר עם המלח למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוציאים ומייבשים בעזרת מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מתבלים את הצלעות משני הצדדים במלח כשר ופלפל טרי סדוק. מסדרים את הצלעות על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור. צולים את הצלעות עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 90 מעלות פרנהייט, כ -20 דקות. בינתיים, בזמן שהצלעות בתנור, בסיר בגודל בינוני, מוסיפים את הדובדבנים המשומרים, 3/4 מכוס מדיירה, גרידת התפוז, הג ' ינג ' ר, האגבה וקורט מלח. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לרתיחה חזקה ומצמצמים את הרוטב בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גרידה כתומהגרידה כתומה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מדיירהמדיירה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
לאחר שהצלעות הגיעו ל 90 מעלות פרנהייט, הוציאו אותן מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ומחממים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים את הצלעות, נזהרים לא להצטופף, ומבשלים 4 דקות לכל צד. הם יהיו זהובים ויש להם קרום קשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
9
העבירו אותם לפלטת הגשה ואוהל עם נייר אלומיניום כדי להתחמם. באותה מחבת בה התבשלו הצלעות, הוסיפו את 1/4 כוס המדיירה הנותרת וזללו את התבנית על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את רוטב הבלסמי והדובדבן ומצמצמים בחצי. מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
יוצקים את רוטב הדובדבנים על הצלעות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
בסיר גדול על אש גבוהה, מוסיפים את המים ואת שאר החומרים, למעט הקרח. מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מסירים מהאש, מוסיפים את הקרח ומערבבים עד להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ אגבהסירופ אגבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ אגבהסירופ אגבה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבנים טארטדובדבנים טארט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טחוןזנגביל טחון2(חוֹרֶף)עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקג'לטין בטעם תותים של מותג jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג jell-o11 קילו קישואים,מלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמדיירה, מחולקמדיירה, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4צלעות ירך חזיר, עצם-ב (כ 1 1/2-אינץ עבה)צלעות ירך חזיר, עצם-ב (כ 1 1/2-אינץ עבה)0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן