צלעות צלויות מתובלות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
צלעות העונה עם מלח ופלפל ואבק קלות עם קמח.
מחממים שמן ב 10-12-in. סיר עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה. לדפוק קמח עודף את הצלעות וחום בשמן מכל הצדדים, עובד בקבוצות כדי לתת להם מספיק מקום לחום.
להעביר צלעות למחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת (כ 12 ב. ב-17.).
מוסיפים בצל וגזר לסיר על הכיריים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
יוצקים עודף שומן אם בכלל, ואז מערבבים יין ושרי, מגרדים חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להעלות את החום גבוה ומרתיחים נוזל עד מופחת על ידי שלושה רבעים וקצת סירופ, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול, רסק עגבניות, רוטב סויה, תבלינים ומניות בקר; מביאים לרתיחה.
יוצקים נוזלים על צלעות. מכסים את המחבת בחוזקה בשכבה כפולה של נייר כסף וצלעות צמות בתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז וכמעט נופל מהעצם, 2 1/2 עד 3 שעות (2 עד 2 1/2 שעות אם באמצעות צלעות קצרות רגילות).
תן לצלעות להתקרר בצלימת נוזל, ואז לקרר, מכוסה, בין לילה.
למחרת, להסיר שומן מוצק מהחלק העליון של צלעות. הגדר מחבת על סטובטופ על פני שני מבערים וחום על חום בינוני, חשוף, עד נוזל צלימת ג ' לטין נמס.
להעביר צלעות לקערה גדולה או סיר לכסות כדי לשמור על לח. מסננים נוזל לתוך קערה גדולה ולזרוק מוצקים.
יוצקים נוזלים בחזרה למחבת ומרתיחים מעל חום בינוני גבוה, מדי פעם מגרד את חתיכות השחמה, עד מופחת זיגוג עבה אבל עדיין pourable, 20 עד 30 דקות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, להגדיר צלעות בזהירות על גבי רוטב (כדי לשמור על עצמות מנפילה), להפוך את החום לנמוך, ומבשלים, רוטב כפיות בעדינות על צלעות, עד הצלעות מזוגגות היטב מחומם דרך. מסדרים כל צלע על כף של תפוחי אדמה חזרת טהור בקערה רדודה רחבה לטפטף קצת רוטב על גבי.
מגישים עם כרוב Lacinato מטוגן ובצל פנינה מזוגג וגזר גמדי אם אתה רוצה.