זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלעות מטוגנות בצ'ילה עם שעועית שחורה, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
להעביר צלעות למחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת (כ 12 ב. ב-17.).
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים בצל וגזר לסיר על הכיריים ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזיר
6
יוצקים עודף שומן אם בכלל, ואז מערבבים יין ושרי, מגרדים חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להעלות את החום גבוה ומרתיחים נוזל עד מופחת על ידי שלושה רבעים וקצת סירופ, 10 עד 15 דקות.
יוצקים נוזלים על צלעות. מכסים את המחבת בחוזקה בשכבה כפולה של נייר כסף וצלעות צמות בתנור עד שהבשר הוא מזלג מכרז וכמעט נופל מהעצם, 2 1/2 עד 3 שעות (2 עד 2 1/2 שעות אם באמצעות צלעות קצרות רגילות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
יוצקים נוזלים בחזרה למחבת ומרתיחים מעל חום בינוני גבוה, מדי פעם מגרד את חתיכות השחמה, עד מופחת זיגוג עבה אבל עדיין pourable, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
כ -20 דקות לפני ההגשה, להגדיר צלעות בזהירות על גבי רוטב (כדי לשמור על עצמות מנפילה), להפוך את החום לנמוך, ומבשלים, רוטב כפיות בעדינות על צלעות, עד הצלעות מזוגגות היטב מחומם דרך. מסדרים כל צלע על כף של תפוחי אדמה חזרת טהור בקערה רדודה רחבה לטפטף קצת רוטב על גבי.
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.