תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Radicchio, אגס וסלט ארוגולה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 378 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, דבש, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ארוגולה, רדיקיו וסלט אסקרול, צנון וסלט אגסים, ו סלט תפוזים ארוגולה קילה חורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
2
מברישים את הלחם בכל צד בשמן זית. גריל עד גריל מסומן וזהב, 1 עד 2 דקות בכל צד. מגניב מעט לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'. עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, יין, דבש, חרדל, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
חרדל
לחם
דבש
יין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מקציף
קערה
1
מניחים את raddichio, ארוגולה, פרוסות אגס, אגוזי מלך וקרוטונים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ארוגולה
אגוזי מלך
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיף את הרוטב ולזרוק עד מצופה. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הפרמזן על גבי ומגישים.