קדירת פיאסטה טייטר טוט®
אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, קדירת Fiesta Tater Tot® עשויה להיות מתכון מצוין ללא גלוטן לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 315 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 42 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר לסתיו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם נאגטס תפוחי אדמה בגודל ביס, תערובת גבינה מקסיקנית, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70% . קדירת טאטר טוט (המכונה טאטר טוט Hotdish) , קדירת טאטר טוט (המכונה Tater Tot Hotdish) ותבשיל טאטר טוט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). רססו כלי קדירה בגודל 9x13 אינץ' עם ספריי בישול.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה בשר בקר טחון, בצל ירוק ו-1/2 חבילת תיבול טאקו. מבשלים ומערבבים את התערובת עד שהבשר מתפורר, שחום אחיד, וכבר לא ורוד, כ-10 דקות.
מסננים וזורקים את כל השומנים העודפים.
שלבו את יתרת תערובת תיבול הטאקו עם מרק עגבניות, מרק גבינת נאצ'ו וחלב בסיר; מחממים את תערובת המרק רק עד לרתיחה.
שכבו נאגטס תפוחי אדמה בתבשיל הקדירה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנאגטס תפוחי אדמה מתחילים להיות פריכים, כ-10 דקות.
כף תערובת בקר טחון על נאגטס תפוחי אדמה; יוצקים פנימה תערובת מרק.
אופים עד שתערובת המרק מבעבעת, 15 עד 20 דקות.
מפזרים תבשיל עם תערובת גבינה מקסיקנית; אופים עד שהגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות.