לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו לפתן פירות אפוי. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם סוכר חום, אפרסקים, קטעי אשכוליות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו קומפוט אפוי של פירות חורף, יוגורט אפוי עם קומפוט פירות טרופיים, ו טוסט צרפתי קוקוס אפוי עם קומפוט פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350*. ב-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה, לשלב שישה מרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר קטן שלבו חמאה וסוכר חום. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד להמסת הסוכר.