קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה

קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה
צדפות ממולאות ברוטב ארביאטה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו הודו וארטישוק ממולאים פגזים ברוטב ארביאטה, קונכיות ממולאות ברוטב פשוט, ו תרד ממולא פגזים עם רוטב לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שמן קל 12 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד. משמן קלות את תבנית האפייה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מבשלים חלקית את קליפות הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מעט אבל עדיין די מוצק לנשיכה, על 4 עד 6 דקות. אתה תמשיך לבשל את הפגזים בתנור אחרי שהם כבר ממולאים. באמצעות כפית מחוררת, לנקז פגזי פסטה במקום על תבנית אפייה משומנת, להפיץ אותם כך שהם לא נדבקים זה לזה ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סירסיר
4
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיף את pancetta ו לטגן עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
7
מוסיפים את השום ואת הטחון עד למכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את רוטב המרינרה. להביא את הרוטב לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
רוטברוטב
9
בקערה בינונית מערבבים את הריקוטה, פרמזן, חלמונים, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מנטהמנטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
כפית 1 1/4 כוסות של הרוטב על צלחת אפייה מוכנה. ממלאים את הקליפות המבושלות בתערובת הגבינה, כ -2 כפות לכל קליפה. מסדרים את הפגזים בצלחת מוכנה. כפית את הרוטב שנותר על הפגזים, ואז מפזרים את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אופים בשליש התחתון של התנור שלך עד המילוי מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור