קונכיות ממולאות ברוטב ארביאטה
צדפות ממולאות ברוטב ארביאטה עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, פתיתי פלפל, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו הודו וארטישוק ממולאים פגזים ברוטב ארביאטה, קונכיות ממולאות ברוטב פשוט, ו תרד ממולא פגזים עם רוטב לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שמן קל 12 על 9 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה ולהניח בצד. משמן קלות את תבנית האפייה ומניח בצד.
מבשלים חלקית את קליפות הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מעט אבל עדיין די מוצק לנשיכה, על 4 עד 6 דקות. אתה תמשיך לבשל את הפגזים בתנור אחרי שהם כבר ממולאים. באמצעות כפית מחוררת, לנקז פגזי פסטה במקום על תבנית אפייה משומנת, להפיץ אותם כך שהם לא נדבקים זה לזה ולאפשר להתקרר.
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מוסיף את pancetta ו לטגן עד חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד למכרז, על 1 דקה.
מוסיפים את רוטב המרינרה. להביא את הרוטב לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה בינונית מערבבים את הריקוטה, פרמזן, חלמונים, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל. תניח בצד.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כפית 1 1/4 כוסות של הרוטב על צלחת אפייה מוכנה. ממלאים את הקליפות המבושלות בתערובת הגבינה, כ -2 כפות לכל קליפה. מסדרים את הפגזים בצלחת מוכנה. כפית את הרוטב שנותר על הפגזים, ואז מפזרים את המוצרלה.
אופים בשליש התחתון של התנור שלך עד המילוי מחומם דרך ואת החלק העליון הוא חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.