קושיקל
מוכן ב3 דק.
מנות1
ציון בריאות1
מגזין

קוקטייל לימונצ'לו איטלקי

קוקטייל לימונצ'לו איטלקי
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די גרוע. נסו קוקטייל לימונצ'לו פטל, קוקטייל לימונצ'לו בזיליקום פטל, ו לימונצ'לו בטעם מנטה וקוקטייל ענבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס בירה, מוסיפים כמה קוביות קרח, חתיכות לימון, בזיליקום, גראפה ולימונצ ' לו ומסתבכים.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
גרפהגרפה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
2
מוסיפים בסירופ פשוט, מערבבים ומסננים לתוך זכוכית מלאה קרח גדולה. למעלה עם סודה ומקשטים עם בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מים מוגזיםמים מוגזים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.