קושיאקי בקר
קושיאקי בקר יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 120 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב סויה, סוכר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו רולדן בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות בחמוצים ובייקון), אספרגוס עטוף בשר בקר-המתאבן המושלם לאוהבי הבקר, ו סיר איטי של יום ראשון: בקר פפרונצ'יני המכונה גם טפטוף בקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים את מירין, שום, רוטב סויה, מונוסודיום גלוטמט וסוכר; מערבבים להמסת הסוכר.
מכניסים את הבקר והבצל הירוק למרינדה, מערבבים לציפוי במרינדה ומניחים לעמוד למשך 30 דקות. משרים שיפודי במבוק במים.
חממו את התנור של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
מגלגלים פרוסת בקר דק סביב חתיכת בצל ירוק; משפדים את הגליל עם 2 שיפודי במבוק, מניחים במרחק של כ -1 / 2 אינץ ' זה מזה. חזור על הפעולה פעמיים נוספות, והניח 3 לחמניות בקר על 2 השיפודים. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר, הבצל הירוק והשיפודים עד שכל הבקר מגולגל.
מניחים שיפודים על תבנית צלייה. מחק מרינדה משומשת.
צולים עד להשחמה משני הצדדים, בערך 3 עד 3 1/2 דקות לכל צד.