קטשופ צ'יפוטלה-פובלנו
קטשופ צ'יפוטלה-Poblano יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 5 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-64 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך poblano צ'ילה, כמון טחון, קטשופ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו המרכיב הסודי (צ'יפוטלה): קטשופ צ' יפוטלה, קטשופ צ'יפוטלה, ו קטשופ צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
פירס poblano 2 פעמים עם קצה של סכין.
מניחים poblano על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לטגן 10 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
חותכים חריץ לאורכו ב poblano; להשליך זרעים גזע. דק קוצצים poblano.
שלב poblano ושאר החומרים. להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.