קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה

קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה
קימצ'י מטוגן אורז עם דיונון מוקפץ וביצה עלומה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 439 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, דיונונים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו קימצ'י קוריאני אורז מטוגן עם דיונון וטונה, מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), ו דיונון מוקפץ עם חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חם 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה שאינם מקל מעל חום גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את חתיכות דיונון ולהשתמש כף עץ להתפשט בשכבה אחת. מבשלים עד שחום על הקרקעית, 15 עד 30 שניות. מערבבים וחומים בצד השני, עוד 15 עד 30 שניות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהעביר את הדיונון לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חום שנותר כף שמן במחבת מעל בינוני. לבשל קמחי לרגע, ולאחר מכן להוסיף מיץ קימצ ' י, מים, gochujang (אופציונלי), אורז, פרוסות בצל ירוק לבן. מערבבים תערובת מדי פעם ומבשלים עד שכל הנוזל התאדה, כ 7 דקות. כאשר נעשה זאת, לכבות את החום, להחזיר את חתיכות דיונון, ולהוסיף את שמן שומשום פרוסות בצל ירוק. מערבבים היטב ולאחר מכן מחלקים את האורז המטוגן קמחי בין ארבע קערות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קמחיקמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
דיונוןדיונון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בינתיים, לחלוט את הביצים על פי השיטה חסינת תקלות של קנג ' י. הגדר סיר בינוני של מים מעל חום בינוני עד שהוא מגיע 180 ° F, בערך בנקודה שבה המים מתחילים לרעוד אבל לא רותח. התאם את החום לנמוך או בינוני-נמוך כדי לשמור על הטמפרטורה. לפצח כל ביצה לתוך קערה נפרדת. אחד בכל פעם, להעביר ביצה למסננת רשת דקה, בעדינות לסובב אותו עד לבן עודף מוסר, ולאחר מכן בעדינות להוריד את הביצה לתוך הסיר לגלגל אותו לתוך המים באמצעות מסננת. ברגע שכל הביצים מתווספות, להשתמש בכפית גדולה מחוררת כדי להזיז אותם בזהירות עד שהם יוצרים צורה ביצה יפה. לאחר הלבנים להגדיר, על 3 1/2 עד 4 דקות, להסיר ביצים עם מסננת, ולהעביר כל אחד לקערה של אורז מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעל כל קערה עם רבע משומשום ופרוס נורי.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קימצ ' י עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Quintan Essentia Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.