קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קינוח מוס תות

קינוח מוס תות
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. מתכונים דומים: כוסות קינוח עם מוס, קינוח מוס פטל אדום, ו אפרסק מלבה מוס קינוח.

הוראות

1
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה 2 דקות או עד מומס לחלוטין. מערבבים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מניחים תותים עובש 6 כוס; לכסות עם 2 כוסות של ג ' לטין. להכניס למקרר 30 דקות או עד ג 'לטין מוגדר אבל לא המשרד (ג' לטין צריך לדבוק אצבע).
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בינתיים, לקרר הנותרים ג ' לטין 30 דקות או עד מעובה מעט (עקביות של חלבוני ביצה בלתי מנוצחים).
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
הוסף 2 כוסות של ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. כפית על שכבת ג ' לטין בעובש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מקררים 4 שעות או עד המשרד. Unmold.
6
מגישים עם תוספת קצפת נותרת. לאחסן שאריות ג ' לטין במקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות