קינוח שכבות של עוגיות גלידת משי שחורות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לך מים, סירופ שוקולד, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קינוח בראוני בשכבות, קינוח בראוני יער שחור, ו קינוח גלידת קפה בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו החלק הפנימי של מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם נייר קלף. אם משתמשים במחבת זכוכית, מחממים ל 163°. Beat החמאה והסוכר עד שמנת. הכה בביצה; מערבבים בסירופ שוקולד ווניל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד incorporated.
יוצקים למחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 15-17minutes או עד בראוני מרגיש להגדיר (הדף עדיין יהיה דביק).
הסר מהתנור ומפזרים מיד שבבי שוקולד (הם צריכים להמיס מעט מקל) ועוגיות מעל.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר completely.To הפוך את הגלידה, לנצח 1 כוס של קרם בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, להכות יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, 7 אונקיות (2/3 כוס) חלב מרוכז, תמצית וניל אבקת קפה נמס משי שחור. מערבבים היטב כך קפה נמס. מקפלים בקצפת.
יוצקים תערובת גלידה על קרום פירור ולשים במקפיא לפחות 4 שעות או עד הגלידה היא מוצקה מאוד.הכן את רוטב הפאדג'.
מערבבים את שבבי השוקולד וחלב מרוכז בסיר קטן וחום מעל בינוני נמוך, ערבוב בעדינות כדי להמיס את השבבים.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מערבבים עד חמאה נמסה.
בואו תערובת להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה.כשהגלידה שאתם מורחים על הקרום חזקה, מורחים רוטב על גלידה. חזור למקפיא להקפיא במשך כשעה או עד רוטב פאדג ' הוא מאוד מוצק.
מורחים או קצפת צינור מעל ולקפוא במשך כמה שעות או עד הקצפת הוא מוצק.
מפזרים אגוזים אם תרצה.כאשר מוכן לשרת, להרים מן המחבת לקלף את רדיד nonstick או קלף. לשים על קרש חיתוך ולהשתמש סכין שף לחתוך לריבועים. צלחת הריבועים הקפואים או פשוט לשים אותם במיכל מקפיא ולאחסן במקפיא עד שאתה מוכן צלחת הקינוח. אתה יכול לשרת ישר מהמקפיא או לתת להם לרכך מעט על הצלחת במשך 10 דקות.