קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

קינוח שכבות של עוגיות גלידת משי שחורות

קינוח שכבות של עוגיות גלידת משי שחורות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-20 דקות. אם יש לך מים, סירופ שוקולד, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קינוח בראוני בשכבות, קינוח בראוני יער שחור, ו קינוח גלידת קפה בשכבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו החלק הפנימי של מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם נייר קלף. אם משתמשים במחבת זכוכית, מחממים ל 163°. Beat החמאה והסוכר עד שמנת. הכה בביצה; מערבבים בסירופ שוקולד ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
יוצקים למחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 15-17minutes או עד בראוני מרגיש להגדיר (הדף עדיין יהיה דביק).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהתנור ומפזרים מיד שבבי שוקולד (הם צריכים להמיס מעט מקל) ועוגיות מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר completely.To הפוך את הגלידה, לנצח 1 כוס של קרם בקערת ערבוב עם מיקסר חשמלי כף יד עד פסגות נוקשות טופס. בקערה שנייה, להכות יחד את הנותרים 2 כפות של שמנת, 2 כפות חלב, 7 אונקיות (2/3 כוס) חלב מרוכז, תמצית וניל אבקת קפה נמס משי שחור. מערבבים היטב כך קפה נמס. מקפלים בקצפת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
יוצקים תערובת גלידה על קרום פירור ולשים במקפיא לפחות 4 שעות או עד הגלידה היא מוצקה מאוד.הכן את רוטב הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
7
מערבבים את שבבי השוקולד וחלב מרוכז בסיר קטן וחום מעל בינוני נמוך, ערבוב בעדינות כדי להמיס את השבבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מערבבים עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מוסיף את המים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
בואו תערובת להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כשעה.כשהגלידה שאתם מורחים על הקרום חזקה, מורחים רוטב על גלידה. חזור למקפיא להקפיא במשך כשעה או עד רוטב פאדג ' הוא מאוד מוצק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
11
מורחים או קצפת צינור מעל ולקפוא במשך כמה שעות או עד הקצפת הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מפזרים אגוזים אם תרצה.כאשר מוכן לשרת, להרים מן המחבת לקלף את רדיד nonstick או קלף. לשים על קרש חיתוך ולהשתמש סכין שף לחתוך לריבועים. צלחת הריבועים הקפואים או פשוט לשים אותם במיכל מקפיא ולאחסן במקפיא עד שאתה מוכן צלחת הקינוח. אתה יכול לשרת ישר מהמקפיא או לתת להם לרכך מעט על הצלחת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

2(חוֹרֶף)חמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנותחמאה בטמפרטורת החדר, לחתוך לחתיכות קטנות6(חוֹרֶף)2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1/2 יכול או על 2/3 כוס) חלב מרוכז המותג נשר(1/2 יכול או על 2/3 כוס) חלב מרוכז המותג נשר198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 פחית חלב מרוכז1/2 פחית חלב מרוכז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מריר או semisweetצ'יפס שוקולד מריר או semisweet1גדול(קיבלר)(קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנמדד בזהירות (אוורירי ומערבבים) קמח כל המטרהנמדד בזהירות (אוורירי ומערבבים) קמח כל המטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה2(חוֹרֶף)שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק6largesעוגיות אוריאו שבורות או קומץ גדול של אוריאו מיניעוגיות אוריאו שבורות או קומץ גדול של אוריאו מיני1(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים חמיםמים חמים1מנותFolgers טרי שובר משי שחורFolgers טרי שובר משי שחור

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.