קיסר של אמא אנדרסון
קיסר של אמא אנדרסון הוא pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, ל 2 שיני שום, כיכר ciabatta, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו גזר אנדרסון, ביצים מקושקשות מיוחדות של ריצ'רד אנדרסון, ו כנפי העוף הקאריביות של סאני אנדרסון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מוסיפים מספיק שמן כדי לצפות את תחתית המחבת וטוסט לחם קוביות על חום בינוני עד חום זהוב.
הסר מהחום, מתבלים במלח לפי הטעם והשמורה.
בקערה גדולה להוסיף שום, אנשובי, מלח ופלפל, לפי הטעם. מחית עם החלק האחורי של מזלג.
מקציפים בחלמון ומיץ לימון. טפטוף איטי בשמן, לטאטא עד emulsified. לטעום ולהתאים תיבול.
מוסיפים חסה, גבינה, קרוטונים וזורקים לשלב.