קיש אספרגוס ומורל
המתכון אספרגוס קיש מורל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל ירוק, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו אספרגוס, מורל וקיש כבש עם קרום אורז חום, קיש מורל, ו פטריות מורל ואספרגוס מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת קמח וחמאה עד שהתערובת נראית כמו קמח תירס.
מוסיפים 1 ביצה ומערבלים עד שהבצק מחזיק יחד. לחץ באופן שווה על החלק התחתון ו 1 1/4 ב. עד צד של 9-in. מחבת springform; צמרמורת.
משרים פטריות בקערה קטנה עם 1 כוס מים חמים עד שהתרכך, 15 עד 20 דקות, מרשרש אותם סביב כל כך הרבה פעמים. בעדינות לסחוט את הנוזל.
חותכים חצי לאורכו אם גדול. שמור נוזל לשימוש נוסף.
אספרגוס בלאנש בסיר של מים רותחים עד בקושי מכרז-פריך, על 45 שניות.
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח, וקריר.
בקערה, להקציף הנותרים 2 ביצים להתמזג.
מפזרים gruyre ובצל קרום מוכן, ולאחר מכן לארגן אספרגוס ו morels על גבי.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות.
אופים קיש על המדף התחתון עד מילוי כבר לא מתנועע כאשר בעדינות מזועזע, 40 עד 45 דקות.
תן מגניב במחבת על מדף לפחות 30 דקות. שחרר קיש מן השפה פאן עם סכין, להסיר את השפה, לחתוך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.