קיש בצל בייקון קנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 314 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לך חמאה, פלפל, גבינת קוטג'קטנה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קיש בצל בייקון קנדי, קיש בייקון קנדי, ו קיש בייקון וברי קנדי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו קמח ו 1/4 כפית מלח; חותכים 1/2 כוס חמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה גבינת קוטג', זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.