קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קיש בצל בייקון קנדי

קיש בצל בייקון קנדי
קיש בצל בייקון קנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 314 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לך חמאה, פלפל, גבינת קוטג'קטנה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 28%. ציון זה הוא רע למדי. נסו קיש בצל בייקון קנדי, קיש בייקון קנדי, ו קיש בייקון וברי קנדי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו קמח ו 1/4 כפית מלח; חותכים 1/2 כוס חמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה גבינת קוטג', זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל.
4
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה שנותרה עד להזהבה. מערבבים פנימה את הבייקון הקנדי, הפלפל והמלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מסירים מהאש; מוסיפים ביצים וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים לקליפת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
7
אופים בחום של 350 אפים למשך 40-45 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: יין מבעבע, שמפניה, בורדו, בורדו לבן

קיש עובד ממש טוב עם יין מבעבע, שמפניה ובורדו. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.