קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קיש חום חשיש

קיש חום חשיש
קיש חום האש הוא הר ד ' אובר שמשרת 8. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 40%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קיש חום חשיש, קיש חום חשיש, ו קיש חום חשיש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לחץ בעדינות על חום החשיש המרוקן בין מגבות נייר כדי לייבש אותם הכי טוב שאפשר. בצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' זורקים לצלחת את החשיש עם החמאה המומסת. לחץ אותם לתחתית ולמעלה הצדדים ליצירת קרום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
אופים 20 עד 25 דקות עד להזהבה ומתחילים לפריך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, שלבו את שאר החומרים. כשהקרום החום החשיש מוכן יוצקים עליו את תערובת הביצים ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
תנורתנור
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ואופים כ -30 דקות עד שהקיש חום זהוב בהיר מעל ונפוח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור