קיש עגבניות-ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיש עגבניות-ארטישוק. במנה עיקרית זו יש 317 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך אורגנו, חצי גבינת מוצרלה רזה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קיש ארטישוק ועגבניות מיובשות, ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, ו קיש ארטישוק.
הוראות
שלב עגבניות ומים; בואו לעמוד 15 דקות.
מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
להפריד בצק מקל לחם לרצועות. סליל 1 רצועת בצק.
הוסף רצועה שנייה לסוף הראשון, צובט מסתיים יחד; להמשיך מתפתל. חזור על הליך עם רצועות שנותרו לעשות סליל 8 אינץ ' עגול. לחץ על בצק מפותל לתוך מעגל 13 אינץ', ומניח בתוך צלחת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת, חליל; מפזרים קמח תירס.
מסננים ארטישוקים מסננת רשת, נוזל שומר; ארטישוקים קוצצים.
יוצקים נוזלים למחבת nonstick; מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שום ובצל; לטגן 5 דקות. מערבבים בזיליקום ואורגנו; להסיר מהחום.
מסדרים עגבניות, ארטישוקים ותערובת בצל על הבצק; מפזרים גבינות.
שלב חלב שנותר 3 מרכיבים במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.