קיש תפוח וצ'דר
קיש תפוח וצ'דר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 364 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 18088 אנשים הכינו את המתכון הזה ויצרו אותו שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קיש צ'דר, קיש צ'דר ברוקולי, ו פשטידת צ'דר ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את פרוסות התפוח סיידר עד שהם פשוט מתחילים להפוך במכרז, על 3-5 דקות, להסיר ולהניח אותם בצד.
מבשלים את סיידר הנותרים כדי להפחית עד כ 2 כפות.
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת ולהניח בצד.
מברשת גיליון בצק פילו עם שמן זית ולהתאים אותו לתחתית צלחת פאי 9 אינץ משומן או מחבת springform עם הקצוות תלויים על הצד של המחבת ולחזור עם הסדינים הנותרים הצבת אותם על גבי.
לזרוק את פרוסות התפוח בסיידר מופחת ולהפיץ אותם על החלק התחתון של המחבת.
מפזרים את הבייקון, רוזמרין וגבינת צ ' דר על גבי התפוחים.
מערבבים את הביצים וחצי וחצי, יוצקים לתוך המחבת ומקפלים את הקצוות של בצק פילו כי הוא תלוי על הצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד חום זהוב ולהגדיר במרכז, על 25-45 דקות.