לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קישואים ולחם תפוחים. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון ללא חלב וצמחוני זה מגיש 16 . צאו לחנות ואספו אבקת אפייה, מלח כשר, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו לחם קישואים תפוחים, לחם תפוחים וקישואים בריא, ו לחם מהיר של קישואים ותפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מצפים 2 (4 1/2 על 8 1/2 אינץ') מחבתות כיכר עם תרסיס נון-סטיק. מרפדים את התבניות בנייר אפייה ומרססים את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים בקערה גדולה את הקישואים, התפוח, הסוכר החום, השמן, הביצים ותמצית הווניל ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
סוכר חום
קישואים
תפוח
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים לקערה 3 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון ואגוז מוסקט ומערבבים היטב. לזרוק את האגוזים עם הנותרים1 / 2 כפית קמח לציפוי ולמנוע מהם לשקוע. מערבבים בעדינות את האגוזים והתמצית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
חלץ
מוסקט
קמח לכל מטרה
אגוזים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחלקים את הבלילה בין 2 תבניות הכיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
5
אופים עד קיסם או שיפוד מוכנס באמצע כל כיכר יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.