קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

קליפות ממולאות נקניק-תרד

קליפות ממולאות נקניק-תרד
נקניקיות תרד ממולא פגזים דורש בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, רוטב מרינדה, תרד ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 74%. נסו קליפות ממולאות נקניק-תרד, קליפות ממולאות נקניקיות ותרד, ו קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכינו את הקליפות הממולאות: הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מזלפים שמן זית וזורקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
5
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים, שוברים אותה בכף עץ, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
9
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים עד לחימום, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
11
שלב בקערה את תערובת התרד, הריקוטה, 1 כוס מוצרלה, הפרמזן, הפטרוזיליה ו -1 כפית מלח. ממלאים כל קליפה בכ -2 כפות מהמלית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים את החמאה עם השום בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד להזהבה קלה, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
תנורתנור
13
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב סמיך מספיק לציפוי כף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הפרמזן, 1/4 כפית מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית ויוצקים כשני שליש מרוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מוסיפים את הקליפות הממולאות ומעליהם את רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. חושפים ומעליהם את רוטב המרינרה ואת 1 כוס המוצרלה הנותרת; ממשיכים לאפות עד שהרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטברוטב
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
17
צילום: קון פולוס

מרכיבים

2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חם, תרמילים הוסרו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב מרינרה jarredרוטב מרינרה jarred8ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוח1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבשחבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבש2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת