נקניקיות תרד ממולא פגזים דורש בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 589 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, רוטב מרינדה, תרד ופלפל. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 74%. נסו קליפות ממולאות נקניק-תרד, קליפות ממולאות נקניקיות ותרד, ו קליפות ממולאות נקניק ותרד ליום ראשון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הכינו את הקליפות הממולאות: הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
מזלפים שמן זית וזורקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
5
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים, שוברים אותה בכף עץ, עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
9
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית המלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים עד לחימום, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
פלפל
מלח
10
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
11
שלב בקערה את תערובת התרד, הריקוטה, 1 כוס מוצרלה, הפרמזן, הפטרוזיליה ו -1 כפית מלח. ממלאים כל קליפה בכ -2 כפות מהמלית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
תרד
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מכינים את רוטב הגבינה: ממיסים את החמאה עם השום בסיר בינוני על אש בינונית. כאשר החמאה מתחילה קצף, מוסיפים את הקמח ומקציפים כל הזמן עד להזהבה קלה, כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
תנור
13
מוסיפים את החלב והשמנת, מביאים לרתיחה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד שהרוטב סמיך מספיק לציפוי כף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הפרמזן, 1/4 כפית מלח ואגוז מוסקט לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מברישים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשמן זית ויוצקים כשני שליש מרוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
מוסיפים את הקליפות הממולאות ומעליהם את רוטב הגבינה שנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות. חושפים ומעליהם את רוטב המרינרה ואת 1 כוס המוצרלה הנותרת; ממשיכים לאפות עד שהרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות נוספות.