קליפות ממולאות של פירות ים וגבינת שמנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו קליפות ממולאות של פירות ים וגבינת שמנת. המתכון הפסקטארי הזה מגיש 36 ומחירו 82 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 113 קלוריות . אם יש לכם בשר סרטנים גוש, פלפל גרוס גס, שרימפס סלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 29% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קונכיות ממולאות עוף גבינת שמנת , קונכיות ממולאות בפירות ים וקונכיות ממולאות בפירות ים .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ושוטפים במים קרים. מצננים לטמפרטורת החדר.
מערבבים בקערה גדולה את גבינת השמנת, המיונז, הסוכר, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והקאיין. מערבבים בעדינות את הסרטן, השרימפס והבצל. ממלאים קליפות, בערך 2 כפות בכל אחת. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.