קלמנטינה & דבש קוסקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קלמנטיין & דבש קוסקוס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 649 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, יוגורט סיר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 80%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט ארוגולה עם דבש-קלמנטינה ויניגרט, כרוב, קלמנטינה וסלט פטה עם רוטב ליים דבש, ו ספייס ודבש סלמון עם קוסקוס.
הוראות
מחממים את התנור ל 200c / 180c מאוורר / גז
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט במשך 5-8 דקות עד הזהב חיוור. בינתיים, לשים את קוסקוס וקינמון לתוך קערה גדולה. דק מגררים את ההתלהבות מ 2 קלמנטינות, ולאחר מכן לסחוט את המיץ שלהם למחבת עם גרידה.
מוסיפים את החמאה, הדבש והמים 200ml ומביאים לרתיחה.
יוצקים את זה על הקוסקוס, לכסות עם סרט נצמדות, ואז לעזוב לספוג במשך 10 דקות.
באמצעות סכין משונן, לקלף, ולאחר מכן לחתוך דק קלמנטינות הנותרים.
מפזרים עם מי פרחים כתומים, אם משתמשים. בערך לקצוץ את האגוזים.
מקציפים את הקוסקוס עם מזלג, ואז מערבבים את רוב האגוזים.
מגישים את הקוסקוס בקערות, עקף עם קלמנטינות ופטל. לאכול עם כפית של יוגורט, קמצוץ נוסף של קינמון וסחיטה של דבש.