קלמרי מוקפץ עם עגבניות, בזיליקום, צימוקים וצנוברים
קלמרי מוקפץ עם עגבניות, בזיליקום, צימוקים וצנוברים הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 736 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך צנוברים, עלי בזיליקום, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו צ'ארד מוקפץ עם צימוקים וצנוברים, ירקות מוקפצים עם צנוברים וצימוקים, ו מוקפץ Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות. פרוסה דקה 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שום, אנשובי ופתיתי פלפל אדום; מבשלים עד השום השחה. מערבבים עגבניות; מעבירים לתנור וצולים עד יבש מעובה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף