קמח תירס ועוגת רוזמרין עם סירופ בלסמי
קמח תירס ועוגת רוזמרין עם סירופ בלסמי דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, קמח תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, צלעות טלה רוזמרין עם Chard שוויצרי וסירופ בלסמי, ו עוגת פאונד עם סירופ בלסמי תות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור העוגה:חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 אינץ'.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את קמח התירס, קמח עוגה, רוזמרין טחון, אבקת אפייה, ומלח.
באמצעות מערבל לעמוד עם קובץ מצורף משוט, על מהירות נמוכה לנצח את החמאה ווניל יחד עד בשילוב. מוסיפים לאט את אבקת הסוכר. לאחר הסוכר משולב להגדיל את המהירות גבוהה להכות עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים את החלמונים והביצים, 1 בכל פעם. להפחית את המהירות בינונית ולהוסיף את השמנת החמוצה. על מהירות נמוכה להוסיף את החומרים יבשים רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת העוגה מוכן להחליק את פני השטח עם מרית.
אופים בשליש התחתון של התנור עד העוגה הוא זהוב ומושך מן הצדדים של המחבת, על 35 דקות.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב.
מעבירים את העוגה מהמחבת לצלחת הגשה ואבק עם אבקת סוכר.
מניחים את הסוכר, חומץ בלסמי, ורוזמרין בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, על 5 דקות. תזרקו את הרוזמרין ותנו לסירופ להתקרר.
כדי לשרת, מניחים פרוסת עוגה על צלחת הגשה; כפית קצת סירופ סביב הצלחת.