קנלוני עוף מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 763 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-47 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.77$ למנה, המתכון הזה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-15 שעות. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש גבינת ריקוטה חלבית, אגוז מוסקט טחון, ביצה ופפריקה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49%. הציון הזה מוצק. קנלוני עוף, קנלוני עוף וברוקולי וקנלוני עוף עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 2 כוסות שבבי תפוח, שהושרו במים למשך הלילה
מרכיבים שתצטרך
3 טחונים אגוז מוסקט טרי
טחנת אגוז מוסקט טרי
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פירורי לחם פנקו טחונים גס
3
לעוף: בעזרת מספריים למטבח מסירים את עמוד השדרה של העוף ומניחים בצד במקרר לשימוש נוסף (כמו מינסטרון עוף מעושן).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
פירורי לחם פנקו טחונים גס
4
חותכים את העוף לשניים, ישר דרך עצם החזה. על ידי הפרדת העוף לשני חלקים זה יבטיח שהעוף יעבור עישון יסודי יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוסות פרמזן מגוררת, ועוד לקישוט
5
מפזרים את נתחי העוף במלח, פלפל, שום מגורען ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות פלפל אדום קלוי קצוץ, סחוט
קונכיות קנלוני
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
קופסת קונכיות קנלוני (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך 2 כוסות)
6
מניחים תבנית צלייה מאלומיניום עמוקה מעל הכיריים. מרפדים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
7
הוסף את שבבי העץ המושרים לפיסת נייר כסף גדולה, ולאחר מכן מקפלים פנימה את הצדדים כדי ליצור נרתיק. חוררו חורים בחלק העליון של הנרתיק, הניחו אותו ישירות מעל מבער גז והדליקו גבוה. השאירו למשך 2 עד 3 דקות, צפו היטב. ברגע שהוא מתחיל לעשן, בעזרת מלקחיים, העבירו את השקיק לתחתית תבנית הצלייה המרופדת. מניחים רשת מעל הצ'יפס בתבנית הצלייה המרופדת וממקמים אותו כך ששבבי העץ יהיו ישירות מעל המבער וממשיכים לעשן.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצויים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים את נתחי העוף עם העצם כלפי מטה על הרשת. מכסים היטב בנייר אלומיניום כדי לאטום את העשן.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הכניסו את תבנית הצלייה לתנור ועישנו עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מוציאים ומצננים. קורצים את חזה העוף המעושן ומניחים בצד 1 1/2 כוסות לקנלוני (את השאר שומרים לשימוש אחר). מגבירים את התנור ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מעושן
Cannelloni
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בזמן שהעוף מעשן, מכינים את רוטב הפלפל האדום הקלוי בקרם: מביאים את השמן לחום בינוני בסיר גדול. מטגנים את הבצל עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים את השום ומזיעים עד לריח, כדקה. מערבבים פנימה את הפלפלים והעגבניות. מבשלים במשך 5 דקות. עובדים ב-2 כוסות כוסות, מעבדים את הרוטב על גבוה בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים את הרוטב לסיר, מנמיכים את האש לנמוכה וטורפים פנימה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את מיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. אם מכינים מראש, מצננים לפני מקררים עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
14
לקנלוני: בקערת ערבוב בינונית מערבבים בכף עץ את הריקוטה, גבינת השמנת, 1 כוס הפרמזן, הביצה ואגוז המוסקט. מקפלים פנימה את העוף המגורר, התרד, העגבניות ומעט מלח ופלפל. שפכו את המילוי בשקית מאפה בינונית עם קצה פתוח גדול.
מורחים 1/2 כוס מרוטב הפלפל האדום הקלוי הקרמי באופן שווה על התחתית של כלי גרטן בגודל 9 על 13 אינץ'. מעבירים כ-2 1/2 כפות מהמלית לתוך קליפות הקנלוני ומניחים אותן בתבנית הגראטן. שפפו את הרוטב שנותר על הקנלוני.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
Cannelloni
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
מפזרים את הפנקו ואת יתרת הפרמזן. מכסים ואופים עד שהמילוי מוכן, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
17
אופים ללא כיסוי עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע, עוד 5 עד 7 דקות.