קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

קסדייה מנגו ציפוטלה קאובוי

קסדייה מנגו ציפוטלה קאובוי
וזה מצוין. מתכונים דומים: קסדייה תירס ושעועית מוארות עם סלסה אבוקדו-מנגו-צ'יפוטלה (צמחוני/טבעוני), קסדיות בוקרים, ו קסדייה קאובוי גביני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מסדרים את הפלפלים על הגריל החם, הופכים אותם כאשר העור הוא חרוך שלפוחיות, וכל הצדדים כבר קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את הפלפלים לקערה ולהניח בצד כדי להתקרר. לגרד את העור מתקלף מן צ ' יילס וקוביות. גריל את הבצל הירוק באותו אופן עד חרוך קלות ונבול.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר אותם מן הגריל ללוח חיתוך דק קוצצים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוסיפים את הצ ' ילי, הבצל והגבינות המגורסות לקערה בינונית ומערבבים היטב. שים 1 טורטייה על גבי comal מתובל היטב ולהפיץ אותו עם חלק מתערובת הגבינה. למעלה עם כמה Chipotle פיקו דה גאלו ולכסות עם טורטייה שנייה. לאחר כ 2 דקות בזהירות להעיף טוסט בצד השני, על 2 עד 3 דקות. הטורטיות צריכות להיות בצבע חום זהוב והגבינה צריכה להיות מותכת היטב. חזור עם טורטיות שנותרו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
שמן פלפלשמן פלפל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
חותכים את הקסדיות לרבעים עבור מנות בודדות או לשמונים למתאבנים.
8
מערבבים את כל החומרים בקערת זכוכית ומערבבים היטב. עדיף לתת לזה לעמוד לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מסננים את סלסה של נוזל עודף ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.