קפוצ'ינו ריקוטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות, אז נסו קפוצ'ינו ריקוטה. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אספרסו מיידית, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה קון ריקוטה די בופלאן אי פומודורי, קציצות עגל וריקוטה: פולפטין די ריקוטן א ויטלו, ו טונאן ופריטר ריקוטה (פולפט די טונוס ריקוטה) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הסוכר במעבד מזון.
חותכים את שעועית הווניל לאורכה, מגרדים את הזרעים ומניחים אותם במעבד המזון עם הסוכר. הפעל את המכונה להכנת סוכר וניל.
מניחים את הריקוטה ואבקת האספרסו במעבד המזון. תערובת במשך 1 דקה. עצור את המכונה כדי לגרד את הצדדים בעזרת מרית גומי. מערבבים עוד דקה. כף את התערובת ל -4 ספלי קפה קטנים. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
להגשה, מעל את קפוצ ' ינו הריקוטה עם ביסקוטי כתוש.
מפזרים קינמון ואבקת קקאו.