קציץ בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 748 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
משרים פירורי לחם בחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בינתיים, לבשל בצל, שום, סלרי וגזר בחמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מכסים מחבת ולהפחית את החום נמוך, ואז לבשל עד גזר הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט