קציץ בשר הודו בסגנון חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 296 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל טחון, בצל, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קציץ בשר הודו קל לחג ההודיה, חג ההודיה בסגנון חלוץ עשב צלוי טורקיה, ו שאריות חג ההודיה: סצ'ואן בסגנון חם משתק טורקיה פרוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה מרובעת בגודל 9x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מערבבים את טורקיה הקרקע עם הביצים, בצל, שיבולת שועל מגולגלת, שעועית ירוקה, חמוציות, רוזמרין, עלה דפנה בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך כדי לערבב היטב את החומרים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הודו טחון
חמוציות
שעועית ירוקה
שיבולת שועל מגולגלת
עלי דפנה
רוזמרין
בצל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את תערובת הקרקע טורקיה על החלק התחתון של המנה מוכנה. למעלה עם שכבה של פנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
פנצ ' טה
מורחים
4
אופים את קציץ הבשר בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות עד 1 שעה. בדוק את העדינות כאשר המיצים פועלים ברורים, ומדחום פנימי מוכנס לתוך קציץ הבשר מגיע 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
5
בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני. מערבבים את הקמח, ומבשלים 1 עד 2 דקות עד התערובת הופכת להדביק דמוי וחום קל. מערבבים את השום, קינמון ואגוז מוסקט. בהדרגה לטאטא את החלב ואת מרק עוף, מביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את החום למדיום, וממשיכים לבשל ולטפוח עד שהעובי הרצוי מגיע. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.