קציצות הודו עם רוטב שמנת עגבניות
קציצות הודו עם רוטב שמנת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מרק עוף, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קציצות הודו ברוטב עגבניות, קציצות הודו עם רוטב שמנת חרדל, ו קציצות הודו עם רוטב שמנת חרדל.
הוראות
מערבבים יחד קמח קורנפלור בצלחת רדודה.
מפזרים הודו עם מלח ופלפל. לדלות הודו בתערובת קמח, מתנער עודף.
מבשלים הודו ב 2 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
חום שנותר 2 כפות. שמן במחבת; להוסיף מרווה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד פריך וריחני.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
להוסיף שאלוט, ו לטגן 2 עד 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, מערבבים כדי לשחרר חתיכות חומות מתחתית המחבת.
להוסיף מרק, הבא 2 מרכיבים, טורקיה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד התערובת מתעבה.
מגישים מעל פסטה; למעלה עם עלי מרווה פריכים.