קציצות קפטה בקר עם סלט מלפפונים עשויות להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם יוגורט יווני, חומץ אורז, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. נסו קציצות קפטה בקר עם סלט מלפפונים, קפטה בקר עם סלט מלון, ו קציצות חזיר פלנטין וקוקוס עם סלט מנגו טרופי ומלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
2
שלב בקערה בינונית בקר, 1/4 כוס פטרוזיליה, כוסברה ו -5 המרכיבים הבאים. מחלקים את התערובת ל -4 מנות שוות, ומעצבים כל אחת לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הוסף קציצות למחבת; מבשלים 3 דקות מכל צד או עד לדרגת האלילות הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
שלב מלפפון וחומץ בקערה בינונית; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שלב יוגורט, שנותר 2 כפות פטרוזיליה, מיץ ופלפל בקערה קטנה; מערבבים עם מטרפה. מסדרים 1 קציצה ו 1/2 כוס תערובת מלפפון על כל אחת מ -4 צלחות. מעל כל מנה כ -2 כפות רוטב יוגורט.