קציצות תפוחי אדמה, פטריות וכרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה, פטריות, כרישה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, שמן זית, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קציצות כרישה ופטריות, קציצות עוף, פטריות ותפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה-פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה במחבת; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 8 דקות או עד מכרז.
ניקוז. הקש תפוח אדמה דרך ricer או טחנת מזון לתוך קערה.
מניחים פטריות, כרישה, קורנית במעבד מזון; דופק עד קצוץ דק.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף תערובת פטריות; לבשל 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת לתפוחי אדמה.
מוסיפים Gruyre, 2 כפות Parmigiano-Reggiano, מלח, פלפל, חלמון ביצה; מערבבים עד מעורבב. תערובת צורה לתוך 8 (2 אינץ') קציצות עגולות.
שלב ביצה לבן 2 כפיות מים בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
שלב הנותרים 2 כפות Parmigiano-רג ' יאנו ופנקו בצלחת רדודה. מחפר קציצות בקמח. לטבול בתערובת ביצים; לדלות בתערובת panko.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הזהב.