קרודו בס ים עם רוטב Tiradito פרואני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אם יש לך גרעינים תירס, פילה בס ים, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טירדיטו הפרואני הסביר, קרודו בס ים, ו פרואני Sudado De Pescado (תבשיל דגים פרואני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים aji amarillo בסיר עם מים ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות. תחליף מים וחזור על התהליך פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
Aji Amarillo
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר את פלפלים aji מהמים ולתת מגניב מעט. להחליק את הקליפות את הפלפלים, לחתוך, זרע, דה וריד אותם. להתמזג עם השמן עד שאתה מקבל משחה שמנת. זה עושה יותר ממה שאתה צריך.הפוך את רוטב tiradito: להביא סיר קטן של מים לרתיחה, להוסיף את פלפל צהוב ומרתיחים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
ניקוז ומגניב. להחליק את העור את הפלפל ולמקם את הפלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את בערך 1 כף aji amarillo פורי (או יותר כדי להגדיל את spiciness), שום, מיץ לימון, מיץ לימון ומיץ צדפות ודופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
Aji Amarillo
1 שאלוט, מגורר או טחון
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 תות, קלוף
1 תפוז, גרידה
5
יוצקים את הרוטב על מגש הגשה עם שפה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.הכן בס ים: עם סכין חדה, לחתוך לאורך כל צד של השושלת הכהה שעובר לאורך הקו לרוחב המרכז של הפילה. זרוק את הבשר הכהה.חתוך את הקצוות הדקים ביותר ואת דש הבטן, וודא לכלול את עצמות הסיכה העדינות המתגוררות בדיוק במרכז בשר הבטן. כל פילה הפך כעת ל-2 בלוקים אחידים יחסית.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
חותכים כל בלוק לתוך רבע אינץ פרוסות או פרוסות דקות, ומסדרים אותם בראש הרוטב על מגש הצונן.שימוש במקום טפטפת אחת או שתיים טיפות של רוטב סויה על כל פרוסת דגים.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.