קרום שוקולד
אם יש לך סוכר, חמאה, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. נסו עוגת שוקולד צ'יפס קרום עוגיות שוקולד, קרום אגוז שוקולד, ו עוגת שוקולד פקאן עם קרום שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חמאה ושוקולד בסיר כבד בגודל בינוני על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד שוקולד נמס.
הסר מהחום, ומערבבים פירורי לחם וסוכר עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת על החלק התחתון של מחבת מרובעת משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 8 דקות. מגניב על מתלה תיל 15 דקות. תרגע 30 דקות.