קרוסטיני מנטה שקדים Fava
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: Crostini עם התפשטות שעועית פאבה ונענע, שעועית פאבה, שקדים, ופסטו נענע, ו Fava Crostini.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. מברשת קלה כל פרוסת לחם משני הצדדים עם שמן זית; מפזרים מלח.
מניחים על תבנית אפייה; טוסט עד מוזהב קלות, על 8 דקות
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב ניתן לאחסן במיכל אטום עד יום אחד.בעוד התנור עדיין חם, מורחים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת. טוסט בתנור עד חום זהוב וריחני, כ 8 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. קוצצים מאוד גס; להפריש.הכן אמבט מים קרח; להפריש. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים פול, ומבשלים 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר לאמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול. לסחוט שעועית מן עורות (אתה צריך בערך 2 כוסות).
להקציף מחדש ¼ כוס (או כך) שמן זית, מיץ לימון, קמצוץ של מלח בקערה בינונית.
מוסיפים שקדים, שעועית קליפה, פרמזן, ונענע; לזרוק לשלב. ניתן בקירור במיכל אטום עד 1 יום.כאשר מוכן להגיש סקופ חלק fava mixtire על טוסטים.