קרם בווארי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו קרם בווארי. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 25 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים, קצפת, שמנת כבדה, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. מתכונים דומים: קרם בווארי, קרם בווארי תות, ו כובע קרם בווארי.
הוראות
מכניסים את שעועית הווניל המפוצלת בשמנת ומביאים לאט לרתיחה. לכבות את החום ולתת לשבת במשך שעה 1.
מוציאים שעועית ומגרדים זרעים, מוסיפים אותם לקרם וזורקים את התרמיל.
מפזרים את הג ' לטין לחלב ומניחים בצד.
מקציפים יחד את הסוכר והחלמונים. מחממים את תערובת השמנת בחזרה ומציפים לאט לביצים.
מניחים תערובת על מים רותחים ומערבבים עד שהיא סמיכה מספיק לציפוי גב כף מיוערת.
מסירים מהאש ומוסיפים תערובת חלב וג ' לטין.
מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים עד לטמפרטורת החדר.
מקפלים פנימה קצפת ויוצקים תערובת ל -6 (6 אונקיות) רמקינים.
מכניסים למקרר למשך 4 עד 5 שעות או עד שהתערובת מתייצבת.
מוציאים מהתבניות ומקשטים בתותים.