קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

קרמל-בצל, תרד וקיש בייקון

קרמל-בצל, תרד וקיש בייקון
המתכון Caramelized-בצל, תרד, קיש בייקון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 271 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן מאודה, בצל מקורמל, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: גבינת שמנת, בצל מקורמל וקיש בייקון, תרד, בצל מקורמל וקיש שברא עם קרום תפוחי אדמה, ו קיש תרד, בייקון ובצל ללא סרטנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לעצב את הבצק לתוך מעגל 4 אינץ'; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3
מגלגלים את הבצק לעיגול 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. התאימו את הבצק לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול וחליל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מערבבים את התרד, שמנת חמוצה, ושאלוט בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים את החלב המאודה, מלח, פלפל, חלבונים ביצה בקערה בינונית, ומערבבים היטב עם מקצף. מערבבים 1/3 תערובת חלב לתוך תערובת תרד. כפית את תערובת תרד לתוך החלק התחתון של קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים בצל מקורמל, ומעלה עם בייקון וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
יוצקים את תערובת החלב הנותרת על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
8
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תנו לקיש לעמוד 10 דקות.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Superieur Chateau Haut Gaudin בורדו. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.