קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

קרפ עוף ואספרגוס

קרפ עוף ואספרגוס
קרפ עוף ואספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך מלח, שרי, גבינת פונטינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפים עוף עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. חמאה צלחת אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את העוף, ריקוטה, 1/2 כוס פרמזן, 3 כפות עשבי תיבול, 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה בינונית. כפית על 1/4 כוס מילוי על החצי התחתון של כל קרפ; להתגלגל כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפי עוגהלפי עוגה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את הקרפים, בצד התפר למטה, בתבנית האפייה. מכסים בנייר כסף ואופים עד המילוי חם, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
7
מוסיפים את מרק העוף, גרידת לימון ואת הנותרים 1 כף עשבי תיבול ומבשלים עד הרוטב הוא מעובה מעט, על 2 דקות. מערבבים את שארית 1/4 פרמזן כוס ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מחלקים את הקרפים בין צלחות, העליון עם אספרגוס ורוטב, ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרפיםקרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח. בקערה בינונית נוספת, להקציף יחד חלב, ביצה, חלמון ביצה, וחמאה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מחממים מחבת nonstick 8 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כף 2 1/2 כפות של הבלילה למחבת; לבשל במשך 30 עד 45 שניות. שחרר קרפ עם מרית, ובזהירות להתהפך. מבשלים 30 עד 45 שניות; העברה לצלחת. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה, לערום קרפים על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה