קרפים ברוטב קרמל
קרפים עם רוטב קרמל יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קמח לכל מטרה, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרפים עם רוטב קרמל ופקאנים קלויים, קרפים מלאים בתפוחים ברוטב קרמל, ו קרפים בטעם תות שוקולד עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלב, מים, ביצים ומלח לקערה של מעבד מזון או בלנדר דופק חמש פעמים לשלב.
מוסיפים קמח וחמאה ומערבבים 1 דקה.
מניחים את הבלילה במקרר וצינה במשך שעתיים.
הפוך רוטב קרמל: חמאה מומסת בסיר קטן ומערבבים בסוכר חום. מביאים לרתיחה מלאה, ערבוב.
מוסיפים מלח ושמנת כבדה, ומביאים לרתיחה שוב. הסר חום ומערבבים מיד תמצית וניל.
מחממים מחבת רחבה גדולה מעל חום בינוני.
מחבת מברשת עם חמאה מומסת. מצקת scant 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת חמה ולהטות את המחבת עד הבלילה מכסה את התחתון באופן שווה. לבשל על 1 דקה, או עד הזהב על הקרקעית. תהפוך את הקרפ ותבשל עוד 30 שניות.
הסר קרפ לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה. מקפלים קרפים לרבעים, טפטוף עם רוטב קרמל, ומגישים.